Tjenester

• BÅTPLASS
• PARKERING
• BÅTOPPLAG INNENDØRS

BÅTPLASS
Borteid Småbåthavn har 140  båtplasser. I første rekke er plassene tiltenkt hytte- og landstedseiere i området. Havneforholdene er svært gode, så ingen båtfører behøver å bekymre seg for vanskelige bunnforhold. Flytebryggeanlegget har en gangbar uteligger til hver båtplass.
Er du interessert, kan du ta kontakt for prisinformasjon.

PARKERING
Borteid Småbåthavn tilbyr dagparkering for faste og tilfeldige kunder. Vi har god plass, så om du skal besøke venner på hytta deres – eller bli med dem ut i båt – kan du være sikker på å finne en plass til bilen din hos oss. Vi har parkeringsplasser både under åpen himmel og under tak. Parkeringen koster 100 kroner per døgn.
Vi har også egne parkeringsplasser med lading for el-bil.Dette koster 200 kr.pr. døgn.

BÅTHOTELL
Vi tilbyr våre kunder sikkert vinteropplag. Inne i en av hallene, som til sammen måler 2500 kvadratmeter, står båten din tørt og trygt hele vinteren. Hvis du har båten i en annen havn om sommeren, tilbyr vi å hente og bringe båten fra din hjemmehavn.
Gi oss nøkkelen, så ordner vi resten. Vi vasker båten og vinterkonserverer motoren og annet nødvendig utstyr. Før vi igjen setter båten på vannet for deg, polerer og stoffer vi skroget og tar nødvendig motorservice.
Skulle det skje uhell med båten din, hjelper vi gjerne til med å reparere eventuelle skader. For deg som vil oppgradere båten, kan vi monterer utstyr som for eksempel hydraulisk styring og kartplottere.